Hersey çok çabuk oluyorDur kalk dur kalk hep çabuk oluyorInsanlar kal...kala kalaBalik balik bak takildin oltayaAhh canin aciyor.Ohh her sey çok çabuk oluyorDur kalk dur kalk hep çabuk oluyorInsanlar kal...kala kalaBalik balik bak takildin oltayaAhh canin aciyor.Yetti yahu ölmek daha mi zorIki yaka düsman birlesmiyorSamanini buldum seyran nerdeDavulun sesi tam dibimde.Yetti yahuuu ölmek daha mi zorIki yaka düsman birlesmiyorSamanini buldum seyran nerdeDavulun sesi tam dibimde.Ohh hersey çok çabuk oluyorDur kalk dur kalk hep çabuk oluyorInsanlar kal...kala kalaBalik balik bak takildin oltayaAaaa aaaAhh canin aciyor.Suç gibi kala kaldik sonundaDünya hali bu kimin umrundaSabirla kuru olmuyor helvaDerdim böyle,kime niye söyle.Suç gibi kala kaldik sonundaDünya hali bu kimin umrundaSabirla kuru olmuyor helvaKime niye söyle,derdim böyleOhh her sey çok çabuk oluyorDur kalk dur kalk hep çabuk oluyorInsanlar kal...kala kalaBalik balik bak takildin oltayaAaaa aaaAhh canin aciyor.Ahh canin aciyorCanin aciyorAhh canin aciyorCanin aciyor.